Најнови содржини
 
 
вторник, 23.08.2016
Веќе во неколку наврати сме во контакт со медицинската установа ПЗУ Медика Центре , каде наидовме на топло добредојде од лекарскиот тим. Имено денес отворивме тема со Д-р спе...
вторник, 23.08.2016
Во соработка со медицинската установа , ПЗУ Медика Центре , одлучивме секојдневно да споделуваме по неколку интересни факти за човековото тело. Никогаш не е доста од медицинс...
вторник, 23.08.2016
Убаво погледнете. Ова се вистински ремек дела за сите девојки кои копнеаат по ретро призвукот и онаа доба каде владееле кралици и кралеви. Погледнете ја само галеријата...
вторник, 23.08.2016
Денес решивме да споделиме уште еден рецепт , кој е води потекло од Блискиот исток и е баш специјалитет. За овој ориентален намаз се вели дека е најпопуларен во сите земји к...
вторник, 23.08.2016
Од претходно веќе имавме посочено неколку идеални дестинации каде можете да отпатувате со партнерот кога е во прашање Вашиот меден месец. По дифолт медениот месец е предвиден...
понеделник, 22.08.2016
Летото не можам да го замислам без овие 10 работи-Бојан Сејменовски ! Очила за сонце - бидејќи нели освен што се потребни за здравјето на нашите очи , се и одличе...
сабота, 06.08.2016
DIVANO, бидејќи за Вас го создадовме комфорот. DIVANO , бидејќи го рефлектира Вашиот префинет и изострен вкус. DIVANO, бидејќи сега Вашата имагинација е реална и подо...
понеделник, 01.08.2016
Неверојатна можност за сите пациенти на ПЗУ Медика Центре- Тетово. Одберете еден матичен лекар, а добијте 3 !!!! Нашата амбуланта е единствена од овој вид, бидејќи добивате...
петок, 03.06.2016
Дали сте имале можност да ја посетите Хрватска до сега ? Дали сте биле на одмор со лојална туристичка агенција која ќе Ви ги овозможи најдобрите понуди за Вашите пари ? Дали...
петок, 26.08.2016
Каде: Св.Софија, Охрид Почеток на концертот: 26 Август, 21:00ч Мојца Злобко Вајгл (харфа, Словенија),Масимо Марчели (флејта, Италија)
сабота, 03.09.2016
Каде: ТЦЦ Гранд Плаза Почеток на работилницата: 3 Септември, 10:00ч Оваа моќна дводневна програма креирана лично од Лујза Хеј, ќе ви пружи знаење, разбирање, инспирација...
недела, 04.09.2016
Каде: Тресонче Почеток на турата: 4 Септември, 09:00ч Велосипедска тура од 56 км по прекрасната Бистра со старт и цел во Тресонче, преку Селце, Галичник, Царевец и Лазаро...